Afmelden bij Stratocast™

2019-03-28Laatst bijgewerkt

Om Stratocast™ af te sluiten, kunt u zich afmelden en dan teruggaan naar de homepage of zich afmelden uit uw gebruikersaccount.

Wat u moet weten

U wordt afgemeld bij Stratocast™ na 480 opeenvolgende minuten inactiviteit, maar u blijft aangemeld bij uw identiteitsproviders.

Procedure

1. Klik bovenaan de pagina op uw naam en klik vervolgens Afmelden in de vervolgkeuzelijst.
  2. Uit de Afgemeld pagina, kiest u één van de volgende opties:
    • Ga terug naar de homepage en blijft aangemeld in uw gebruikersaccount. U kunt zich dan opnieuw aanmelden bij Stratocast™ zonder u eerst aan te melden bij uw gebruikersaccount.
    • Meld u af bij uw gebruikersaccount en ga naar de aanmeldingspagina. Dit dwingt u om u aan te melden bij uw gebruikersaccount voordat u zich weer aanmeldt bij Stratocast™.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.