Gebruikers aan uw klantaccount toevoegen

2021-01-19Laatst bijgewerkt

Als klantbeheerder kunt u gebruikers aan één of meer accounts die u beheert toevoegen, zodat ze uw camera's kunnen bekijken en u kunnen helpen bij het bewaken van uw terreinen.

Voordat u begint

Controleer dat u de vereiste contactinformatie hebt voor elke klantgebruiker die u wenst toe te voegen.

Wat u moet weten

Alleen integrators en de klantbeheerder kunnen klantgebruikers toevoegen. U kunt niet meer dan negen klantgebruikers per klantaccount hebben (exclusief de klantbeheerder) en u kunt ze elk een unieke gebruikersnaam of dezelfde gebruikersnaam toewijzen.

Als u een gebruikersnaam toevoegt die al met een ander Stratocast™ account is geregistreerd, dan worden de accountgegevens van de gebruikersnaam zoals de eerste en de laatste namen, taalvoorkeur en mobiele authenticatiesleutel niet overschreven. Aan de hand van de gebruikersnaam kan Stratocast™ vaststellen of de gebruiker nieuw is of al via andere accounts is geregistreerd.

Procedure

1. Als uw gebruikersnaam geregistreerd is aan meerdere Stratocast™ accounts, selecteer het gewenste account.
  2. Klik op Configuraties () en klik dan op het Extra gebruikers tabblad.
  3. Klik op Een gebruiker toevoegen.
  4. In het dialoogvenster Een gebruiker toevoegen voert u de volledige naam van de klantgebruiker in en ook het volgende:
    Taal
    De taal van de gebruikersinterface. De gebruiker moet zich afmelden en dan weer aanmelden voordat deze wijziging wordt doorgevoerd.
    Identiteit-provider
    De Internet site die de gebruiker een gebruikersaccount geeft waarmee eenmalige aanmelding bij het systeem mogelijk is.
    Gebruikersnaam
    De gebruikersnaam van de geldige gebruikersaccount die vereist is om zich aan te melden bij het systeem. Voor een beter beheer van uw accounts kunt u dezelfde gebruikersnaam aan meerdere Stratocast™ accounts en voor verschillende gebruikersniveaus toevoegen. Dezelfde gebruikersnaam kan bijvoorbeeld als een integratorgebruiker in het ene account en als een klantbeheerder gebruiker in een ander account worden toegewezen.
    OPMERKING: Het veld Gebruikersnaam is alleen bewerkbaar als de gebruiker zijn of haar account heeft geactiveerd.
  5. (Optioneel) Schakel het selectievakje Zelfde als gebruikersnaam uit en voer een e-mailadres in als u wilt dat de gebruiker e-mails ontvangt op een ander e-mailadres dan dat in het veld Gebruikersnaam. Schakel dit selectievakje in als u voor Gebruikersnaam en E-mailadres dezelfde waarde wilt gebruiken.
  6. Klik op Maken.
Het statusbericht verandert van Maken in Activatie vereist. De klantgebruiker is gemaakt.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.

Nadat u klaar bent

Als het Stratocast™-account van de gebruiker niet actief is, vraagt u de gebruiker om zijn of haar account te activeren. Als de gebruikersnaam in Stratocast™ al actief is, wordt een e-mail verzonden voor het bevestigen van hun registratie aan de nieuwe site.