Wijzigen van uw persoonlijke voorkeuren

2016-08-25Laatst bijgewerkt

Om de taal van de gebruikersinterface te wijzigen of om camera-gerelateerde meldingen te ontvangen, kunt u uw persoonlijke voorkeuren wijzigen zodra uw Stratocast™ account actief is.

Procedure

1. Klik bovenaan de pagina op uw naam en klik vervolgens op Voorkeuren in de vervolgkeuzelijst.
  2. De volgende parameters wijzigen, indien nodig:
    Voornaam
    De voornaam van de gebruiker.
    Achternaam
    De achternaam van de gebruiker (of familienaam).
    Telefoonnummer
    Het telefoonnummer van de gebruiker.
    E-mailadres
    Uw e-mailadres. U kunt het e-mailadres wijzigen wanneer u e-mails wenst te ontvangen op een ander e-mailadres dan het adres in het veld Gebruikersnaam.
    Taal
    De taal van de gebruikersinterface. De gebruiker moet zich afmelden en dan weer aanmelden voordat deze wijziging wordt doorgevoerd.
    Mobiele authenticatiesleutel
    De sleutel voor authenticatie in de Stratocast™ mobiele apps die u toelaat om een verbinding te maken met de apps met al uw mobiele apparaten.
  3. Voor uw e-mailmeldingen, wijzigt u het volgende:
    Meldingen ontvangen bij verbinding camera verbroken en verbinding camera hersteld
    Selecteer dit vakje wanneer u meldingen wenst te ontvangen via e-mail wanneer de verbinding met het systeem verbroken of opnieuw verbonden is. Afzonderlijke e-mailberichten worden voor elke melding over een verbroken verbinding en over het opnieuw verbinden verzonden.
    BELANGRIJK: De camera moet 10 minuten lang onbereikbaar zijn voordat een melding worden verzonden.
    Meldingen ontvangen bij bewegingsdetectie
    Selecteer dit vakje wanneer u meldingen wenst te ontvangen via e-mail dat een camera een beweging heeft gedetecteerd op basis van de huidige bewegingsdetectie-instellingen van de camera.
    OPMERKING: Als bewegingsinstellingen te gevoelig zijn, ontvangt u een onnodige aantal meldingen via e-mail.
    E-mail updates over Stratocast™ ontvangen en evalueren
    Selecteer dit vakje als u periodiek e-mail updates wenst te ontvangen over Stratocast™. Wij ontvangen graag uw suggesties en opmerkingen over Stratocast™.
  4. Klik op Opslaan of Annuleren.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.