Home page overzicht

2019-08-13Laatst bijgewerkt

De homepage is uw startpunt voor al uw en integrator bewakingsbehoeften. U hebt vanaf elke pagina in Stratocast™ toegang tot de homepage.

Een afbeelding van het dashboard van de homepage van de client portal

A Taakbalk De taakbalk bevat de volgende knoppen:
B Home: Ga naar de home page vanuit elke pagina.
C Weergeven: Monitor uw terreinen in realtime en kijk playback video.
D Onderzoeken: Bekijk bestaande bladwijzers en exporteer videosequenties die bladwijzers bevatten.
E Kluis: Bekijk uw geëxporteerde video's en download ze voor het offline bekijken.
F Configuraties: Bekijk informatie over de camera's in uw systeem en schakel de privacy-instelling in.
G Camera videotegels Camera videotegels bevatten het volgende:
Cameranaam
De naam van de camera.
TIP: Klik op de miniatuur- of cameranaam om de monitoring pagina voor die camera te openen.
Camera
Een veld dat de huidige status van de camera aangeeft. Geldige toestanden omvatten het volgende: Online, Offline, of Onbekend.
Piek
Geeft het uur weer waarop de piekactiviteit plaatsvond.
Bewegingsactiviteit1
Geeft een staafdiagram weer van de bewegingsactiviteit van de afgelopen 8 uur.
TIP: Klik het bewegingsactiviteit-diagram om de Monitoring pagina in afspeelmodus te openen, startend vanaf het begin van het uur.
H Rapportdatum Geeft de datum en tijd aan waarop de dashboardgegevens van de home page zijn aangevraagd.
I Home De home page dashboard bevat een bewegingsactiviteitenoverzicht, camera videotegels en aankondigingen.
OPMERKING: Het formaat van het dashboard en het aantal tegels dat op de pagina wordt weergegeven, is afhankelijk van uw schermresolutie en type apparaat.
J Samenvatting bewegingsactiviteit Geeft een samenvatting van de bewegingsactiviteit weer van alle camera's in de afgelopen 8 uur als een lijndiagram.
OPMERKING: De weergegeven tijdzone is gebaseerd op de meest populaire tijdzone voor alle camera's in het gebruikersaccount.
K Aankondigingen Geeft nieuwsaankondigingen voor het eindgebruikersaccount weer. De locatie van de aankondigingen, die worden weergegeven, is afhankelijk van uw schermresolutie en type apparaat.

Bewegingsactiviteit1: In situaties waarin camera's tijdzones van een half uur gebruiken, wordt bewegingsactiviteit weergegeven met een tijdlijn die waarden van een half uur gebruikt.

Camera videotegels

Nadat alle camerabewegingsgegevens zijn geladen, worden bewegingsgrafieken van de camera aangepast om dezelfde schaal te gebruiken, zodat bewegingswaarden met elkaar kunnen worden vergeleken.

Samenvatting bewegingsactiviteit

Wanneer de resultaten van de bewegingsactiviteit zijn geladen, worden er gegevenspunten getekend die elk uur activiteit vertegenwoordigen. Nadat alle cameragegevens zijn geladen, worden de bewegingsactiviteitpunten verbonden om een samenvatting van de bewegingsactiviteit weer te geven in de vorm van een lijndiagram.

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.