Over gebruikersnamen

2016-08-25Laatst bijgewerkt

Een gebruikersnaam is een toegang credential dat uit een geldig e-mailadres bestaat van een van de ondersteunde identiteitsproviders. Een gebruikersnaam kan bij meerdere Stratocast™ accounts (multi-gebruikersnaam) geregistreerd worden, en hoeft door de gebruiker maar één keer geactiveerd worden op een van de accounts waar de gebruikersnaam is geregistreerd.

Voordelen van de multi-account gebruikersnaam

Een multi-account gebruikersnaam is het gebruik van een actieve gebruikersnaam in meer dan één Stratocast™ account, en voor soortgelijke of verschillende gebruikersniveaus. Omdat u niet beperkt bent tot het aantal accounts waar een gebruikersnaam geregistreerd is, bent u met de gebruikersnamen veelzijdig in staat hoe u uw accounts configureert. Met behulp van dezelfde gebruikersnaam voor meerdere Stratocast™ accounts kunt u dezelfde klantgebruiker toevoegen aan meerdere klantaccounts die u beheert. Daarbij kunnen dezelfde klantgebruikers alle camera's weergeven in uw klantenaccounts en u helpen bij monitoring van uw terreinen.

Zoals weergegeven in de volgende afbeelding is het toevoegen van klantgebruikers aan de sites gelegen in Montreal, Toronto en Ottawa een meer logische indeling dan het hebben van alle klantgebruikers onder dezelfde klantaccount. Verder is het vinden, in de multi-account afbeelding, van video-units en klantgebruikers veel eenvoudiger omdat ze zijn georganiseerd op basis van de locatie van de site.

Hoe werken accountactiveringsmails voor multi-account gebruikersnamen?

Een gebruiker ontvangt alleen een activeringse-mail zodra zijn of haar gebruikersnaam voor de eerste keer aan een account wordt toegewezen. Als de gebruikersnaam later aan een ander account wordt toegewezen, ontvangt de gebruiker alleen een e-mail die hun registratie bevestigt op deze nieuwe site, en een activering is niet vereist. Zodra een gebruikersnaam actief is en deze de gebruikersnaam aan ander account wordt toegewezen, dan wordt het systeem automatisch gedwongen om de voor- en achternaam te gebruiken die werden ingevoerd bij het registreren van de gebruikersnaam. Als gevolg daarvan moet u echter een naam invoeren bij het maken of wijzigen van gebruikers, de naam van de gebruiker wordt niet overschreven, ongeacht wat u invoert in de velden Voornaam en Achternaam.