Bekijken playback video

2022-03-09Laatst bijgewerkt

Nadat een camera naar een tegel is gesleept en er live video wordt gestreamd, kunt u video's bekijken die zijn opgenomen door die camera.

Procedure

1. Op de Weergave pagina voert u één van de volgende acties uit:
    • Selecteer een videotegel waarvan de camera live video streamt en klik op .
    • Om naar een specifieke tijd en datum te gaan in een video-opname, klikt u op Zoeken, en geeft u een bereik in of een specifieke datum en tijd voor die video-opname.
    De geselecteerde videotegel wordt gemaximaliseerd en de tijdlijn wordt weergegeven onderaan de videotegel.
  2. Doe het volgende:
    • Ga naar een specifieke positie in de tijdlijn door op de tijdlijn te klikken en te slepen naar links of naar rechts.
    • Bekijk een video die werd opgenomen op een specifieke datum en tijd door te klikken en te slepen op de playback cursor naar links of naar rechts op de tijdlijn.
    • Zoom in en uit op de tijdlijn om de inhoud van uw videofragment weer te geven. U kunt als volgt in- en uitzoomen op de tijdlijn:
      • 1Door de muiscursor over de tijdlijn te bewegen en door middel van het bladerwieltje van uw muis
    • Nadat u vooruit en achteruit door de video hebt gebladerd, kunt u de tijdlijn op de huidige tijd opnieuw centreren door gebruik te maken van de center-tijdlijnknoppen ( en ).
    De tijd en datum van de playback video verschijnt in de linker benedenhoek van de tegel, samen met de tijdzone die overeenstemt met de locatie van de camera.
  3. Als u het videofragment vooruit of terug wilt spoelen, klikt u op Vooruitspoelen of Terugspoelen.
    De video speelt net zo snel als de netwerkverbinding het toelaat. Het kan zijn dat dit onder de geselecteerde afspeelsnelheid is.
    OPMERKING: U kunt video-opnames alleen snel vooruit en terug spoelen, die in de cloud zijn opgeslagen. NAS volumes en SD-geheugenkaarten worden niet ondersteund.
  4. Om het afspelen op normale snelheid te hervatten, klikt u op .
  5. Om in- en uit te zoomen op een videotegel selecteert u die videotegel en gebruikt u de zoomfuncties die ondersteund worden door de camera waarmee het beeld wordt vastgelegd.
  6. Om terug over te schakelen naar live video, klikt u op .
    De videotegel wordt weer op normale grootte getoond en live video wordt weergegeven.
BELANGRIJK: Als u de Weergave pagina verlaat en de video wordt gepauzeerd, dan behoudt de playback video die u voordien aan het bekijken was niet de gepauzeerde status, maar begint automatisch af te spelen wanneer u terugkeert naar de pagina.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.