Bekijken van geëxporteerde videobestanden

2017-09-15Laatst bijgewerkt

Om de geëxporteerde video te bekijken, kunt u de geëxporteerde video downloaden met uw browser en dan afspelen in een mediaspeler zoals Windows Media Player.

Wat u moet weten

U kunt alleen geëxporteerde videobestanden downloaden die de status Voltooid () hebben.
BELANGRIJK: Zolang uw portal account actief blijft, worden geëxporteerde videobestanden opgeslagen in de Stratocast™ kluis tot u ze verwijdert.

Procedure

1. Klik op Kluis ().
  2. Selecteer een geëxporteerd videobestand uit de lijst en klik op Downloaden ().
    Het geëxporteerde videobestand wordt opgeslagen naar één volledig ASF-bestand of naar een ZIP-bestand met meerdere ASF-bestanden die samen het geëxporteerde videobestand vormen.
  3. Volg de instructies op het scherm om het gedownloade videobestand te openen of sla het op uw lokale schijf op.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.

Nadat u klaar bent

Speel de gedownloade video in mediaspelers af die ASF videobestanden ondersteunen zoals Windows Media Player.