Een extern monitoring gebruiker verwijderen van uw klantaccount

2018-07-18Laatst bijgewerkt

Een integratorbeheerder kan de extern monitoring gebruiker verwijderen wanneer externe toegang tot het klantaccount niet langer nodig is.

Procedure

1. Als uw gebruikersnaam geregistreerd is aan meerdere Stratocast™ accounts, selecteer het gewenste account.
  2. Klik op Configuraties () en klik dan op het Privacy tabblad.
  3. Klik op Verwijderen extern monitoring gebruiker en dan op Doorgaan.
Het statusbericht Verwijderen verschijnt op het scherm tot de extern monitoring gebruiker verwijderd is.