Geëxporteerde videobestanden verwijderen

2016-08-25Laatst bijgewerkt

Als een geëxporteerd videobestand niet meer nodig is, kunt u het videobestand verwijderen, zodat het permanent uit de kluis in Stratocast™ wordt verwijderd.

Wat u moet weten

U kunt alleen geëxporteerde videobestanden verwijderen met de status Voltooid, Mislukt, of Geannuleerd.
BELANGRIJK: Zolang uw portal account actief blijft, worden geëxporteerde videobestanden opgeslagen in de Stratocast™ kluis tot u ze verwijdert.

Procedure

1. Klik op Kluis ().
  2. Selecteer een geëxporteerd videobestand uit de lijst en klik op Verwijderen ().
Het videobestand wordt zonder verdere bevestiging verwijderd.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.