Verwijderen van klantgebruikers

2019-08-06Laatst bijgewerkt

Klantgebruikers die niet meer nodig zijn, kunt u wissen zodat ze permanent uit uw account worden verwijderd.

Wat u moet weten

Als de gebruiker de status Wachten op activatie heeft, kunt u de gebruiker wel gewoon wijzigen of verwijderen. U kunt zo fouten corrigeren die u mogelijk hebt gemaakt bij het maken van de gebruiker, zonder dat u hoeft te wachten tot de gebruiker zijn of haar account activeert.

Als een gebruikersnaam geregistreerd is aan meerdere Stratocast™ accounts, kunt u deze van de ene account verwijderen zonder dat dit van invloed is op andere accounts. Als bijvoorbeeld een gebruikersnaam is toegewezen aan een klantgebruiker in één Stratocast™ account en een klantbeheerder in ander account dan wordt bij het verwijderen van de klantgebruiker de klantbeheerder niet verwijderd.

Procedure

1. Als uw gebruikersnaam geregistreerd is aan meerdere Stratocast™ accounts, selecteer het gewenste account.
  2. Klik op Configuraties () en klik dan op het Extra gebruikers tabblad.
  3. Zoek of selecteer een gebruiker en klik op Details bewerken.
  4. In het dialoogvenster Bewerken, klikt u op Verwijderen en dan Doorgaan.
Het statusbericht Verwijderen verschijnt op het scherm totdat de gebruiker is verwijderd.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.