Push-meldingen

2019-03-15Laatst bijgewerkt

De Stratocast™ mobile app kan push-meldingen ontvangen om u op de hoogte te brengen als een camera bewegingen detecteert. Lees meer over de mogelijke oorzaken en oplossingen om problemen met push-meldingen op te lossen.

Onjuiste meldingen ontvangen

Beschrijving van oorzaak: onjuiste meldingen over gebeurtenissen met bewegingsdetectie ontvangen.

Deze Stratocast™ mobile app verzendt deze push-melding als de camera beweging detecteert. Als er kort na elkaar gebeurtenissen met bewegingsdetectie plaatsvinden, wordt er alleen een push-melding verzonden voor de eerste gebeurtenis.

Oplossing:

Als u deze push-melding ontvangt en u het gevoel hebt dat de camera een beweging incorrect detecteert, neem dan contact op met uw serviceprovider.

Als u onjuiste push-meldingen over bewegingsdetectie blijft ontvangen, kunt u de configuratie-instellingen voor push-meldingen aanpassen in de Stratocast™mobile app.
TIP: Meld u niet af bij de Stratocast™ mobile app om er zeker van te zijn dat u meldingen blijft ontvangen.

Meldingen uitgeschakeld

Beschrijving van oorzaak: iOS- of Android-instellingen voor meldingen zijn niet ingeschakeld voor de Stratocast™ mobile app.

Oplossing: zorg ervoor dat de iOS- of Android-instellingen voor meldingen zijn ingeschakeld voor de Stratocast™ mobile app.

Problemen met de firewall-configuratie

Beschrijving van oorzaak: kan geen push-meldingen ontvangen wegens problemen met de firewall-configuratie.

Oplossing: controleer of de firewall-instellingen juist zijn geconfigureerd.