Kan geen toegang krijgen tot mijn onderbroken Stratocast™ klantaccount

2017-05-19Laatst bijgewerkt

Uw klantaccount is onderbroken. Neem contact op met uw serviceprovider om de toegang te herstellen.

Oorzaak

Uw serviceprovider heeft uw account onderbroken. Tijdens het inloggen verschijnt de volgende boodschap:

Oplossing

Om een onderbroken klantaccount te herstellen:
  1. Als u het bericht Niet toegestaan ziet, is uw account onderbroken. Neem contact op met uw serviceprovider om de toegang te herstellen.
  2. (Optioneel) Als uw gebruikersnaam is gekoppeld aan meerdere Stratocast™ accounts die niet zijn onderbroken, wordt de laatst actieve account weergegeven.
    TIP: Als u bent ingelogd en u probeert over te schakelen naar de onderbroken account, verschijnt Onderbroken naast de account.