Ondersteunde apparaten

2022-03-10Laatst bijgewerkt

Stratocast™ ondersteunt een groot aantal modellen video-units en NAS-apparaten die compatibel zijn met deze video-units.

Voor de recentste lijst met ondersteunde apparaten en hun bijhorende firmware, zie ondersteunde apparaten. Voorkom problemen door de firmwareversie te installeren die wordt getoond bij uw desbetreffende apparaat. Zie ook de documentatie van uw apparaat of bezoek de website van de fabrikant voor gedetailleerde informatie over uw bepaalde apparaat.
BELANGRIJK: Gebruik de verificatiesleutel van de eigenaar (OAK) van uw video-unit als wachtwoord om u aan te melden in de Axis webpagina van uw video-unit, zolang uw camera is geregistreerd in Stratocast™. Als uw OAK streepjes bevat, laat deze dan weg bij het invoeren van uw wachtwoord.